VICTOR RUSSO

Exclusieve Italiaanse specialiteiten in de webshop van Victor Russo's Osteria

In onze webshop vindt je de mooiste Italiaanse producten

Een stukje Italië elke dag bij je thuis!  Via deze webshop zijn de meest authentieke delicatessen en wijnen voor jou binnen handbereik. Victor Russo leidt je graag door de wereld van de met passie gemaakte Italiaanse producten. Wij selecteren de producten voor onze webshop zelf in Italië, en importeren deze ook zelf. Hierdoor kunnen we de allerbeste kwaliteit tegen de beste prijs garanderen.

Bijzonder Italiaanse delicatessen

Het assortiment Italiaanse delicatessen is een ware schatkist! Hierin vind je de meest bijzondere kazen, vleeswaren, antipasti, extravergine olijfolie, chocolade, pasta’s, peulvruchten, zoutsoorten, honingsoorten, balsamico azijnen, confituren, mosterdsoorten en zoetwaren. Alle producten zijn ambachtelijk en daar waar mogelijk biologisch gemaakt.

Geselecteerde Italiaanse top wijnen

Ons assortiment Italiaanse wijnen is een samenstelling van de meest representatieve Italiaanse wijnen van streekgebonden druiven. De wijnen worden één voor één door Victor Russo en zijn vrienden van de Italiaanse Sommelier vereniging geselecteerd en beoordeeld voordat deze aan jou als klant van onze webshop worden aangeboden!
oh ja, wij verkopen natuurlijk geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar.

Delicatessen van traditionele Italiaanse producenten

In Online Shop vindt u een groot, liefdevol geassembleerd assortiment Italiaanse specialiteiten en delicatessen van traditionele producenten uit alle regio's van Italië. Altijd op zoek naar culinaire schatten, ontdekken we nieuwe Italiaanse specialiteiten op provinciale weekmarkten, eenzame boerderijen en kleine familiebedrijven. We overtuigen onszelf op de site van de kwaliteit van de goederen en krijgen een persoonlijke indruk van de productie en de filosofie van de producenten om wie we ons assortiment verrijken. Bij elke hap en elke delicatesse willen we u dichter bij Italië en de smakelijke cucina italiana brengen.

Italiaanse keuken - een ervaring voor alle zintuigen

De Italiaanse keuken is anders dan in andere landelijke keukens. Het is origineel, gevarieerd en ook licht verteerbaar. De beste ingrediënten, zoals fijne olijfolie, heerlijke zoetzure balsamico-azijn, vers fruit en groenten, evenals de heerlijke, typisch Italiaanse delicatessen zoals handgemaakte burrata, pesto en pasta, maken de gerechten tot een feest voor de zintuigen. In Italië wordt elke maaltijd een gebeurtenis en een uiting van ware joie de vivre.

Delicatessen: maximaal genot in het Italiaans

We voeren ook regelmatig kwaliteitsinspecties uit vanuit Nederland en onderhouden contact met onze fabrikanten en producenten om u een constante hoge kwaliteit te bieden. We nemen immers alleen het beste van het beste in ons assortiment op, want we hebben maar één doel: onze Italiaanse delicatessen zullen u overtuigen van de verscheidenheid en het genot van de Italiaanse keuken! Belangrijke informatie over de afzonderlijke regio's en hun specialiteiten is te vinden op de webshop.

Nieuwe producten in ons assortiment

Rosso Umbia IGT
Rosso Umbia IGT "Il Rosso"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

Trebbiano. Spoletino Umbria IGT
Trebbiano. Spoletino Umbria IGT "Colle Fregiara"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

Bianco Umbria IGT
Bianco Umbria IGT "Acqua della Serpa"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

Bianco Umbria IGT
Bianco Umbria IGT "Il Bianco"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

tenuta di castellaro bianco pomice
tenuta di castellaro bianco pomice
Inc. BTW | # Nr.:

Raspato Umbria I.G.T.
Raspato Umbria I.G.T.
Inc. 21% BTW | # Nr.:

lenticchia nera agrirape
lenticchia nera agrirape
Inc. 9% BTW | # Nr.:

pane carasau
pane carasau
Inc. 9% BTW | #280001 Nr.: 280001

Gelukt! De winkelwagen is geactualiseerd.

Je hebt toegevoegd.

Nu afrekenen