VICTOR RUSSO

Nieuws van Victor Russo's Osteria

15 03 2019 | news
Porchetta umbra

En toen was er Porchetta!

Rechtstreeks uit een Umbrische houtoven: porchetta
05 03 2019 | menu

Menu marzo 2019

Antipasti Tagliere di prosciutto Toscano , pecorino gigante di Maremma e lardo di Colonnata € 16,- Een plankje met ham uit Toscane, schapenkaas…
07 02 2019 | menu

Menu del mese febbraio 2019

Menu’ del mese "from Terni en Umbria with love" Sapori burini ma fini!
02 01 2019 | menu

Menu Januari 2019

Menu Januari 2019

Het menu van Victor Russo's Osteria

Logo

ANTIPASTI e capricci dell’ Osteria

sformatino si alici  su patate tartufate: € 16

Un timballetto di alici di cetara, uva passa e pendolo siciliani  con un insalatone di patate al tartufo estivo

Timbaaltje van ansjovis uit Cetara, gedroogde druiven en kerstomaatjes uit Sicilié, geserveerd met een aardappel zomertruffel salade

Pinzimonio d estate con verdure di stagione cotte e crude € 15

Un intingolo composto da olio extravergine d oliva , aglio vino bianco ed erbe della macchia mediterranea accompagnato dalle verdure croccanti di stagione direttamente dai campi italiani

Een dipsaus van extra vergine olijfolie, knoflook, witte wijn en kruiden met krokante siciliaanse groente

Tagliere di Salumi con insalatina estiva di carciofi grigliati e peperonata € 15

Plankje met diverse italiaanse vleeswaar en een salade van gegrilde artisjok en paprikastoof

Carpaccio di zucchine crude marinate alla Saba, scaglie di pecorino e insalatina di misticanza ,spinacina e confit di pomodori collina € 15

Dungesneden gemarineerde courgette, vlokken pecorino en een salade van sla, spinazie en geconfijte bergtomaatjes
 

PASTA & SECONDI:

Fregola Sarda con cozze e calamari alla pescatora € 18
Parel couscous met mosselen en intvisjes op traditionele wijze

Pasta Benedetto Cavalieri con ragout di spada, datterini e melanzane profumate alla mentuccia e agrumi € 24
De beste pasta ter wereld, geserveerd met een saus van zwaardvis, kerstomaatjes en aubergine en munt

Flancia di manzo con rucola , scaglie di Asiago d’ Allevo 18 mesi, balsamico tradizionale e amore per la bistecca , € 30 pp
Italiaanse biefstuk met ruccola, gerijpte asiago kaas en aceto balsamico tradizionale.

Parmigiana di melanzane al grana di Montagna extra stagionato € 16
een gerecht uit de huiselijke keuken: gefrituurde plakjes aubergine worden in laagjes met tomatensaus in de oven gegratineerd met pittige grana padano uit de bergen

DOLCI:

Tiramisù € 8

Cannolo siciliano € 8

Crostata con confettura di pesche di Leonforte e albicocche ripiene al gelso e amaretti € 10

Degustazione dolci € 12

Degustazione di formaggi € 12

 

WIJNEN

ROOD

DOC Alto Adige schiava muri Gries 4,5€

DOC Marche Rosso Piceno Superiore Circum Velenosi  5,-

DOC Piemonte Barbera d’ Asti Superiore vigna del Salice Franco Mondo  6,50 €

DOC Piemonte Barbaresco riserva Vallegrande fratelli Grasso  8,50 €

IGT terre Siciliane “ Passorosso “ Andrea Franchetti  10,-€

WIT / rosé

DOC Piemonte Arneis Cascina Pellerino  5,-€

DOC Marche Pecorino bio Velenosi  5,-€

DOC Alto Adige Pinot Grigio Muri Gries  6,-€

IGT terre Siciliane “ passobianco “ Andrea Franchetti  10,-€

DOC Alto Adige rosé Lagrein Kretzer Muri Gries  4,50 €

Italiaanse Catering

Heeft U een feestelijke gelegenheid, zakenlunch of receptie? Wij verzorgen graag voor zowel bedrijven als particulieren een mooi, smaakvol én authentiek Italiaans buffet! Victor Russo’s Osteria gebruikt uitsluitend Italiaanse produkten van hoge kwaliteit.

Meer info

Kook workshops

Victor Russo’s Osteria geeft kookworkshops op aanvraag voor groepen van 8 tot 50 personen. U kunt bijvoorbeeld een workshop boeken voor Uw vrienden, familie of collega’s.

Meer info

Italiaanse wijnproverij

Bent u op zoek naar een evenement waarbij u ultiem kunt genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft? Dan zijn onze wijnproeverijen iets voor u!

Meer info

Gelukt! De winkelwagen is geactualiseerd.

Je hebt toegevoegd.

Nu afrekenen