VICTOR RUSSO

Nieuws van Victor Russo's Osteria

11 03 2012 | news

Logo

11 03 2012 | news

De Osteria in beeld!

http://www.youtube.com/watch?v=WPSKwoMR6zQ Deze film en vele andere mooie foto's op onze website zijn gemaakt door onze vriend Alex. Indien…
01 03 2012 | news

Insieme a te tutto divento bellissimo!

  Het is eigenlijk al best een tijdje geleden dat Victor mij heeft gevraagd een klein stukje te schrijven waarin ik mezelf aan U voorstel. De reden…
09 02 2012 | smaakverhalen

Pane di Altamura

Gasten die vaker bij ons zijn komen eten hebben reeds mogen kennismaken met het Pane di Altamura dat steevast aan tafel wordt geserveerd. Met een…

Het menu van Victor Russo's Osteria

Logo

Antipasti

Tagliere osteria con guarnizzione di carciofi morelli arrosto e schiacchiatina di pane carasau al timo € 15
plankje van Italiaanse vleeswaar met geroosterde artisjok en krokant sardijns brood

Parmiggiana di zucchine con sugo bio di pomodori San Marzano e crosta di Pecorino di Norcia stravecchio € 16
Ovengerechtje van courgette met biologische San Marzano tomatensaus en een korst van extra oude schapenkaas uit Norcia

Carpaccio di Coppa di Norcia con crudaiola di funghi e scaglie di castelmagno € 17
dungesneden Coppa uit Norcia met paddestoelen en vlokken Castelmagno kaas

Crostone di pane d’Altamura con guanciale ripassato e tartufona alla salvia € 15
Geroosterd houtoven gebakken brood uit Altamura  met gebakken wangspek, zwarte zomertruffel en salie

Hoofdgerecht/pasta

Tagliatelle integrali Cavalieri con ragu di guanciale zucchine asparagi verdi e salvia € 16
Volkoren tagliatelle van Benedetto Cavalieri (de beste pasta ter wereld) met een saus van wangspek, courgette, ggroene asperge en salie

Tagliolini di Carru con tartufona e salmone € 18
Piemontese eierpasta met truffelsaus en zalm

Lenticchie di Castelluccio in umido con salsiccia di Norcia e crostone all aglione € 18
Linzen uit Castelluccio in het nat met verse worst uit Norcia en geroosted knoflookbrood

Branzino sicilliano alla giotta con verdure di stagione all forno € 22
Siciliaanse zeebaars met seizoensgroente uit de oven
Wijntip: Bianco pomice

Porchetta umbra tipica patate cartocchio tartufe € 22
Vers houtoven geroosterd heel speenvarken met gepofte truffel aardappels
Wijntip: Le Cupole

Risotto porri, patate e tartufo € 18
Piemontese rijst met prei, aardappel en truffel

Dolci

Crostata della casa alle albicocche € 6
Huisgemaakte zandtaart met ingemaakte abrikozen 

Tiramisu € 6
klassieke tiramisu

Crescionda con crema moscato e frutta sciroppata in casa di Marie Angela € 6
Cake met een creme van muscaat en ingelegd fruit uit de tuin van onze vriendin MarieAngela

Baba limoncello crema fatto in casa € 8
Cakejes met een limoncello creme

Italiaanse Catering

Heeft U een feestelijke gelegenheid, zakenlunch of receptie? Wij verzorgen graag voor zowel bedrijven als particulieren een mooi, smaakvol én authentiek Italiaans buffet! Victor Russo’s Osteria gebruikt uitsluitend Italiaanse produkten van hoge kwaliteit.

Meer info

Kook workshops

Victor Russo’s Osteria geeft kookworkshops op aanvraag voor groepen van 8 tot 50 personen. U kunt bijvoorbeeld een workshop boeken voor Uw vrienden, familie of collega’s.

Meer info

Italiaanse wijnproverij

Bent u op zoek naar een evenement waarbij u ultiem kunt genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft? Dan zijn onze wijnproeverijen iets voor u!

Meer info

Nieuwe producten in ons assortiment

Rosso Umbia IGT
Rosso Umbia IGT "Il Rosso"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

Trebbiano. Spoletino Umbria IGT
Trebbiano. Spoletino Umbria IGT "Colle Fregiara"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

Bianco Umbria IGT
Bianco Umbria IGT "Acqua della Serpa"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

Bianco Umbria IGT
Bianco Umbria IGT "Il Bianco"
Inc. 21% BTW | # Nr.:

tenuta di castellaro bianco pomice
tenuta di castellaro bianco pomice
Inc. BTW | # Nr.:

Raspato Umbria I.G.T.
Raspato Umbria I.G.T.
Inc. 21% BTW | # Nr.:

lenticchia nera agrirape
lenticchia nera agrirape
Inc. 9% BTW | # Nr.:

pane carasau
pane carasau
Inc. 9% BTW | #280001 Nr.: 280001

Gelukt! De winkelwagen is geactualiseerd.

Je hebt toegevoegd.

Nu afrekenen