VICTOR RUSSO

Nieuws van Victor Russo's Osteria

31 12 2017 | news

Buon Capodanno!!

Osteria gesloten tot en met 10 januari. Via deze weg willen wij alle italië liefhebbers en vrienden van de osteria bedanken voor het afgelopen jaar.…
10 10 2017 | news

Evenement: Ottobrata!!!

28 Oktober 2017 Elk jaar weer een groot succes, de Ottobrata polenta avond! Wij serveren een drie gangen menu waarbij het hoofdgerecht weer de…
10 10 2017 | news

Menu del mese di Ottobre

Antipasti Fregnacce alla borraggine con pecorino di Norcia e pisellini €12,- Een soort pannenkoek bereid met borrage, pecorino di Norcia en…
02 10 2017 | smaakverhalen

De koning der paddenstoelen: Porcini

Wie in de buurt van Lombardije opgroeit, ontwikkelt een soort mythische bewondering voor de bergbewoners en herders, die een vanzelfsprekende band met…
02 10 2017 | news

De koning der paddenstoelen: Porcini

Wie in de buurt van Lombardije opgroeit, ontwikkelt een soort mythische bewondering voor de bergbewoners en herders, die een vanzelfsprekende band met…
02 10 2017 | news

RECEPT: BOMB VAN POLENTA MET SPECK UIT SUDTIROOL EN ITALIAANSE KAAS SELECTIE

BOMB VAN POLENTA MET SPECK UIT SUDTIROOL EN ITALIAANSE KAAS SELECTIE Ingrediënten voor 6 personen: 350 gr mais bloem 1,25 l water met zout 70 gr…
13 09 2017 | news

Torta di pane carasau con sugo alla norma con zucchine e gorgonzola

Taart van Carasau brood met norma saus van courgette en gorgonzola Voor 8 personen 200 gr carasau brood 200 gr gorgonzola kaas 2 courgette in blokjes…
04 09 2017 | news

Menu del mese di Settembre

Capricci e sfiziosita' culinarie dell'oste Carpaccio di zucchine e porcini testa nera della Valtellina marinari in olio e aceto con guarnizione di…
25 08 2017 | smaakverhalen

Risotti e Risotti….

Een hele tijd geleden was arborio het belangrijkste Italiaanse rijstras, en dat was ook het kenmerkende ras dat was aangeplant in de Lomellina-streek,…
25 08 2017 | news

Recept: Pizzoccheri della Valtelina

Benodigdheden voor 6 personen: 6 bladeren groene kool (voorgekookt en in reepjes gesneden ) 3 Italiaanse verse worstjes ( zonder vel en fijn…
25 08 2017 | news

Risotti e Risotti….

Een hele tijd geleden was arborio het belangrijkste Italiaanse rijstras, en dat was ook het kenmerkende ras dat was aangeplant in de Lomellina-streek,…
11 08 2017 | news

TUSCANY’S DROUGHT

Tenuta di Trinoro  TUSCANY'S DROUGHT The freeze of the spring passed over a land that was already completely dried out, as from December through…