Smaakavontuur van Toscane naar Sicilië, het nieuwe Bourgogne van Europa op 27 maart in de Osteria!

Op donderdag 27 maart is de exportmanager Gabriele Grazi van de Italiaanse producent Franchetti in Nederland en komt hij speciaal voor ons naar de osteria. Ter ere van deze unieke gelegenheid hebben wij een bijzondere avond gepland, met nog bijzonderdere wijnen.

Andrea Franchetti is één van de meest geniale wijnmakers van Italië en bezit het iconische domein Frazione, het boeienste wijndomein aan de Etna. Tevens bezit hij het domein Tenuta di Trinoro in Toscane, maar het is vooral zijn werk op Sicilië waar hij, sinds de oprichting van het landgoed in 2000, hoge ogen mee heeft geworpen. Hij maakte het wijngoed volgens de filosofie van de Bourgogne, door van zes verschillende locaties individuele wijnen te produceren. Al zijn wijnen bezitten ongekende complexiteit en diepte en het is dan ook heel bijzonder dat wij deze wijnen kunnen schenken.

U kunt op de websites van Passopisciaro en Trinoro meer lezen over Andrea Franchetti en zijn wijnen.

 

Om u kennis te laten maken met deze prachtige wijnen, hebben wij op 27 maart het volgende programma samengesteld:

Proeverij:

Tijd: 18.00 uur tot 19.30 uur

In informele setting bieden wij u de mogelijkheid om de wijnen van Andrea Franchetti uit zowel Toscane als Sicilië te komen proeven.

Prijs: € 25,00

Wijnmakersdiner:

Tijd: 19.30 uur tot 22.30 uur
Wij serveren een drie gangen menu ( voor-tussen-hoofdgerecht ) met als afsluiting espresso.

Prijs: € 65,00 inclusief drie gangen menu, bijpassende wijnen, brood, water en espresso.

Combinatie proeverij en diner: € 80,00

 

Bestellingen:

Ook bieden wij de mogelijkheid de wijnen op de avond zelf te bestellen. Wij zorgen dan dat ze binnen 5 werkdagen bij u thuisbezorgd zijn.

 

Deze avond is exclusief toegankelijk voor de ‘Amici dell’Osteria’. Wilt u ook bij dit selecte gezelschap vrienden van de osteria horen? Mail voor meer informatie naar info@victorrusso.nl of bel ons op 071-4010485.

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter