Vacature

Ben jij een horecatopper en wil je werken in een enthousiast en hardwerkend team? Stuur dan je sollicitatie naar info@victorrusso.nl. want wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met passie voor de horeca die de gasten een onvergetelijke avond willen verzorgen.

 Op dit moment zijn wij op zoek naar een bedieningsmedewerker (m/v)

 

Victor Russo’s Osteria is een restaurant in Leiden waar de Oste de gasten door de smakenwereld van Italië leidt. Een plek waar je de echte authentieke Italiaanse keuken kunt proeven en waar de aandacht gericht is op het realiseren van een perfecte wijn/spijs combinatie voor alle gasten afzonderlijk! In de Osteria krijg je de mogelijkheid om te werken met Italiaanse producten van de hoogste kwaliteit en met de beste Italiaanse wijnen van de afgelopen 30 jaar.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers in de bediening die met veel passie en liefde de gasten willen begeleiden door een authentiek Italiaans diner.

 

Profiel:

Je voelt je als een vis in het water als je de gasten mag leiden door de smaakwereld van klein Italië in Nederland. Je bent gastvrij, representatief en toegankelijk. Je kunt goed met stress omgaan en gaat uitdagingen absoluut niet uit de weg. daarnaast ben je leergierig en bereid om alle nodige informatie te vergaren die vervolgens gedeeld wordt met de gasten.

 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Serveren van dranken en gerechten opnemen van bestellingen en het geven van informatie aan de gasten, ook in een vreemde taal
  • Correct en gastvrij te woord staan van onze gasten
  • Producten presenteren  en toelichten bij de gasten

 

Aanbod:

Wij bieden je een salaris conform Horeca CAO en een leerzame werkplek binnen een gezellig en enthousiast team en veel mogelijkheden voor in de toekomst binnen ons groeiend bedrijf!

 

Solliciteren:

Herken je jezelf in bovenstaande en heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie met cv t.a.v. mevrouw P. Slomp naar:

Victor Russo’s Osteria

Boommarkt 23
2311 EA Leiden

Of per e-mail naar patty@victorrusso.nl

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je contact opnemen met P. Slomp op telefoonnummer 0714010485 of per e-mail op het adres patty@victorrusso.nl

  • Print
  • Facebook
  • Twitter