Menu della settimana di luglio

Capricci di Antipastilogo_VR

Insalata di carciofi Morelli grigliati con gamberi ripassati                          €15,-

Een salade van gegrilde Morelli artisjokken geserveerd met gebakken gamba’s wordt deze geserveerd op een bedje van verse spinazie en paprika’s

 

Insalatina di legumi alla contadina con crostone di pane di Altamura e pomodorini semi dry                                                                                €13,-

Boerensalade van groenten geserveerd met een huisgemaakte crostini van brood uit Altamura en zongedroogde tomaatjes en pecorino

Tagliere di salumi con crostini di pane Carasau                                         €13,-

Plankje met assortiment van vleeswaren met huisgemaakte crostini van brood uit Sardinië

Bagna Cauda                                                                                           €14,-

Assortiment van gegrilde en gegratineerde groentes geserveerd op de Piëmonteise wijze, met een dip van anjovis en knoflook.

 

Caldi della settimana

Pasta con porcini e funghi di bosco ripassati con tartufona                         €18,-

Pasta van Benedetto Cavalieri geserveerd met gebakken eekhoorntjesbrood, bospaddestoelen en zomer truffel uit Norcia.

Timballo  di riso nero con caponata di verdure e pecorino.                           €16,-

Een timbaaltje met bijzondere zwarte rijst geserveerd met caponata en pecorino.

Carpaccio di lonzino con funghi e tartufo nero estivo.                                 €18,-

Een carpaccio gemaakt van lonzino geserveerd met een salade van bospaddestoelen en zwarte zomer truffel uit Norcia.

Bistecchina di merluzzo con peperonata e finocchi ripassati alle alici di Cetara e gratinati in panura aromatico                                                                    €24,-

Een biefstukje van kabeljauw  geserveerd met een visbouillon , gebakken paprika’s , venkel en ansjovis uit Cetara

 

Dolcezze dell’oste

 

Dolcezze del giorno                                                                                   12,-

Verassing van de dag, vraag aan de oste welke lekkernijen vandaag worden geserveerd

Tagliere di formaggi                                                                                 12,-

Een selectie van de allerbeste kazen uit Italie, geserveerd met dips en brood

  • Print
  • Facebook
  • Twitter