Menu del Oste – 19 september 2018

We hebben weer een nieuw menú voor de Osteria bedacht. Met al wat herfst invloeden. Komt je lekker proeven?

Antipastini

Tagliere di salumi dell’ Osteria
€ 15,-
Een selectie van vleeswaren uit de laars wordt geserveerd met een garnering van groenten
Wijntip: Doc Rosso Piceno Superiore Velenosi

Uovo in camicia con tartufo                                                                                
€18,-
Een gerecht dat u zeker moet proeven! De perfectie als jij truffel wilt ervaren….
Wijntip: DOCG Barbaresco Fratelli Grasso 2008 Riserva Vallegrande

Crostone con fuso di Bra e peperonata in agrodolce alla contadina
€ 13,-
Een authentiek gerecht uit de Piemontese keuken. Een soort bruschetta van zuurdesem brood uit eigen keuken geserveerd met gesmolten Bra kaas en een peperonata van geroosterde paprika in zoetzuur. En echt smaak avontuur.
Wijntip : DOCG barbera d’ Asti Superiore vigna del Salice 2014 Franco Mondo

Carpaccio di Lonza stagionata in grotta con porcini e tartufo….fatte der bene!
€ 18,-
From Umbria with love… een gerecht waar de Oste echt dol op is. Een carpaccio van in grotten gerijpte ham van varkensfilet geserveerd met Funghi Porcini(eekhoorntjesbrood) en … een… verrassing!
Wijntip : Doc Piemonte Nebbiolo Corino 2016

Secondi e pasta  

Pasta Benedetto Cavalieri con crema di Broccoli , salsiccia sale e pepe norcina,
mantecata al pecorino stravecchio.
€ 18,-
De beste pasta ter wereld serveren wij met een ragout van Broccoli, boerse gebakken worst uit Norcia en geschaafde pecorino 24 maanden gerijpt… een authentieke smaakavontuur.
Wijntip: Doc Umbria Montefalco Rosso Cantina Rialto 2015

Pasta Benedetto Cavalieri con zabaglione salato,  guanciale di Norcia e pecorino di fossa
€ 18,-
De beste pasta van Benedetto Cavalieri serveren wij met een zoutige zabaglione créme , gebakken wangspek en geschaafde pecorino kaas “ di Fossa” Slowfood experience
Wijntip : Doc Alto Adige Gewurztraminer Muri Gries 2016 

Brasato di Manzo al Rosso piceno superiore con contorno di verdure cotte
€ 22,-
12 uur gestoofd en lanzaam gegaard rundvlees  met Rosso Piceno wijn, verse kruiden en geserveerd met gekookte groenten van het seizoen
Wijntip: DOCG Chianti Classico Riserva 2014 Castello di Querceto  

Branzino alla Toscana con rosmarino,  patate al forno e ammoghiu d’ Aghiu
€ 19,50
Zeebaars op Toscaanse wijze bereid en geserveerd met gebakken aardappelen en een smaakvolle tomaten salade ….
Wijntip: DOC Piemonte Arneis Boneur Cascina Pellerino 2016 

Special van de dag
De oste verteld u graag wat wij vandaag serveren

Dolci

Zuppa inglese dell’ Osteria con ciliege sciroppate
€ 8,-
een klassieker… gemaakt met brioche cake, creme met kerzen siroop uit eigen keuken en geserveerd met ingelegde kersen…

Crostata con confettura di pesche di Leonforte e crema al Moscato
€ 8,-
Kruimeldeegtaart met een créme van Moscato wijn en een confituur van perziken uit Leonforte

Tiramisu classico con crema al caffe e contorno di Caldarroste sciroppate
€ 8,-
een ware traktatie deze tiramisu’ gemaakt met een espresso creme en geroosterde en ingelegde tamme kastanje

Degustazione di Dolci
€ 12,-
Een proeverij van onze zoete lekkernijen 

Degustazione di formaggi
€12,-
Een proeverij van verschillende exclusieve Italiaanse kazen

  • Print
  • Facebook
  • Twitter