Menu del mese di settembre

Antipasti:

 

Parmigiana di melanzane in crosta di pecorino di fossa                          € 13

Een overheerlijk taartje van aubergines bereid met liefde, gebakken aubergines, biologische sanmarzano tomaten en de wereld beroemde schapen kaas di fossa

Insalata di fagioli alla contadina con carciofi morelli grigliati                € 12

Een boerse salade van biologische peulvruchten geserveerd met gegrilde artisjokkenharten uit Morelli

Crostone con fuso di pecorino , guanciale, verza e funghi ripassati          € 13

Een smaakvol voorgerecht uit de keuken van de osteria… deze soort bruschetta wordt geserveerd met gebakken bospaddenstoelen, wangspek, spitskool en geparfumeerd met tijm

Tagliere di salumi                                                                                € 13

Proeverij van vleeswaren uit de laars. Een selectie ambachtelijke vleeswaren geserveerd met krokant brood schiacciatina , gegrilde en in rode wijn gekarameliseerde uien

 

 

Secondi:

Risotto nero al tartufo                                                                           € 22

Een risotto gemaakt van zwarte rijst en tomino kaas geserveerd met de beroemde zwarte truffel uit Norcia. Geniet van dit smaakavontuur!

Salsicce al sugo con lenticchie di Castelluccio                                        € 19

from Norcia with love…. een gerecht waar de Italianen uit dit gebied van dromen…

De worstjes uit Norcia geserveerd met een saus van biologische Sanmarzano tomaten  en linzen uit Castelluccio. Voor slowfood zijn deze een begrip!

Pasta con zucca,  guanciale , straccetti di coppa  e salvia                        € 16

De beste pasta ter wereld van Benedetto Cavalieri geserveerd met pompoen gebakken wangspek, coppa en geparfumeerd met tijm en moscato wijn…. genieten is een kunst!

Orecchiette con cozze e bottarga                                                           € 19

Per l’ amore per la buona cucina….. de pasta van Benedetto cavalieri geserveerd met een saus van gebakken mosselen en geraspte kuit van heek uit Sardinie

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter