Menu del mese di settembre

Capricci di Antipasti

Carpaccio speck d’oca affumicato con tartufo nero.                     €18,-

Een carpaccio gemaakt van gerookt ganzenspek geserveerd met verse zwarte

truffel uit Norcia

Insalatina di legumi alla contadina con crostone di pane di Altamura e pomodorini semi dry                                                                  €13,-

Boerensalade van peulvructen geserveerd met een huisgemaakte crostini van brood uit Altamura en zongedroogde tomaatjes en pecorino

Tagliere di salumi con crostini di pane Carasau                          €13,-

Plankje met assortiment van vleeswaren met huisgemaakte crostini van brood uit Sardinië

Crostone con Raschera, alice e peperoni grigliati                         €13,-

Een bruschetta geserveerd met gesmolten Raschera kaas, anjovis en geroosterde paprika’s

 

Secondi

Pasta con porcini e funghi di bosco ripassati con tartufona          €18,-

Pasta van Benedetto Cavalieri geserveerd met gebakken eekhoorntjesbrood, bospaddestoelen en zomer truffel uit Norcia.

Polenta grantinata con sugo di porcinie fuso di Fontina              €18,-

Polenta geserveerd met een saus van eekhoorntjesbrood en bospaddestoelen gegratineerd met Fontina kaas.

Salsicce di Norcia con lenticchie di Castelluccio                          €18,-

Gebakken varkensworstjes uit Norcia geserveerd met de wereldberoemde linzen uit Castelluccio.

Pizzoccheri della Valtellina con sugo di verza, salsiccia e Bitto     €16,-

Deze pasta afkomstig uit Valtellina is gemaakt van boekwijtmeel en wordt geserveerd met een saus van groene kool, varkensworstjes en bitto kaas.      

  • Print
  • Facebook
  • Twitter