Menu del mese di Ottobre

Antipasti

Fregnacce alla borraggine con pecorino di Norcia e pisellini €12,-

Een soort pannenkoek bereid met borrage, pecorino di Norcia en doperwten.

Tagliere di salumi di Norcia €15,-

Een plankje met verschillende vleeswaren uit Norcia.

Crostone con fegatelli ripassati al vino, servito con guarnizione di guanciale ripassato alla salvia e cipolla rossa € 12,-

Crostone met gebakken kippenlevers, wangspek, salie en rode ui.

Insalata di gamberi di fiume con patate cotte e tartufo nero: il sapore di Perugia! €17,-

Salade met rivierkreeftjes, gekookte aardappels en zwarte truffel.

 

Secondi

Polenta con sugo di pomodoro e porcini, gratinata al pecorino. € 15,-

Polenta met tomatensaus en porcini-paddenstoelen, gegratineerd met pecorino-kaas.

Lenticchie di Castelluccio con salsicce di Norcia al sugo pomodoro € 18,-

Linzen uit Castelluccio met varkensworstjes uit Norcia in tomatensaus.

Stufato di stinco di maiale con patate cotte e verza ripassata € 18,-

Gestoofde varkensschenkel met gekookte aardappelen en gebakken kool.

Pasta di Benedetto Cavalieri con ragout di cinghiale € 18,-

Pasta gemaakt door Benedetto Cavaliere met een saus van wild zwijn.

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter