Menu del mese di Novembre

logo_VR - Copy

From Norcia with love…..

Antipastini e capricci freddi

Coccoré                                                                                              €15,-

Zacht gebakken eitjes geserveerd met verse zwarte truffel en een bruschetta. Genieten is een kunst!

Carpaccio di lonzino con porcini e tartufo                                            €18,-

Carpaccio gemaakt van Lonzino geserveerd met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel.

Insalata di farro con pomodori confit, taggiasca e zucchine grigliate      €13,-

Een salade van biologische spelt geserveerd met gekonfijte pomodori tomaatjes, olijven en gegrilde courgette.

Bagna cauda                                                                                      €14,-

Een assortiment van groenten geserveerd met een dip van ansjovis en knoflook. Tanto lekker!

 

Caldi del giorno

Polenta con salsiccia, porcini e fuso di pecorino                                    €18,-

Polenta geserveerd met een saus van  varkensworstjes, eekhoorntjesbrood paddenstoelen en gesmolten pecorino kaas.

Risotto nero al tartufo                                                                         € 20,-

Een risotto van zwarte rijst geserveerd met verse zwarte truffel.

Lenticchia di Castelluccio con salsicce                                                  €19,-

Linzen uit Castelluccio geserveerd met gebakken varkensworstjes uit Norcia.

Spaghettoni di Benedetto Cavalieri con bottarga di muggine e cozze        €22,-

Spaghettoni van Benedetto Cavalieri  geserveerd met gedroogde kuit van heek en mosselen. Buonissimo!

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter