Menu del mese di Marzo

ANTIPASTI:

Carpaccio di lonzino con crudaiola di funghi marinati al balsamico e insalata di campo misticanza                                                                                    € 15,-

Carpaccio van Lonzino , een ham uit Midden-Italië welke 3 maanden gedroogd is in kelders van tufsteen geserveerd met een salade van in balsamico gemarineerde paddenstoelen en een frisse mesclum salade.

Fagottino di verza ripieno di patate, guanciale e pisellli su un letto di sugo di pomodoro  san marzano bio “arrabbiato”                                                 € 13,-

Een timbaaltje van kool met een vulling van gebakken erwtjes , wangspek en aardappelen wordt geserveerd op een saus van licht pikante biologische san Marzano tomaten .

Tagliere di salumi dell’ Osteria con guarnizione di cipolle grigliate, insalata di lenticchie rosse con taggiasche  e sfiziosa schiacciatina al timo                  € 15,-

De vleeswaren proeverij van de Osteria geserveerd met gegrilde uitjes, een salade van rode linzen met Taggiasche olijven uit Ligurie en krokant flinterdun brood “schiacciatina ”  met zeezout en tijm.

Insalata di legumi  con carciofi grigliati , confit di pomodori collina con crostone di Altamura                                                                                         € 13,-

Een boerensalade van een selectie peulvruchten geserveerd met gegrilde artisjokkenharten uit Morelli, een confit van biologische ” collina ” tomaatjes een bruschetta van brood uit Altamura.

 

SECONDI:

Spaghettoni Benedetto Cavalieri con sugo alla Norcina                            € 16,-

De beste pasta ter wereld van Benedetto Cavalieri met een saus van verse worstje uit Umbrië,  gebakken met wangspek bospaddenstoelen … Genieten van Italiaanse smaken is een kunst , wij helpen u graag hiermee!

 

Lasagnotte con crema di Bra duro , pepe nero macinato grossolano, granella di  nocciole del Piemonte e crescione                                                          € 18,-

De lasagnotte pasta  in een piemonteise expressie geserveerd met een crème van Bra kaas , grofgemalen zwarte peper, gekruimelde hazelnoten uit Piemonte op een bedje van waterkers …. Een smaak avontuur.

Fregola sarda alla pescatora con gamberi , seppie e cozze in sugo di pomodoro bio San Marzano                                                                                          € 20,-

 Een warme zeevruchten schotel op Sardijnse wijze geserveerd met gamba’s , mosselen , inktvis, liefde en smaak voor traditionele Italiaanse regionale keuken …. Proef Italië

Costata  di maiale ai ferri profumato al miele di castagno e timo , con  guarnizione di cipolle caramellate al Vino e guanciale al pepe ripassato in padella con balsamico e Saba di mosto di Sangiovese                              € 24,-

Een uniek gerecht, dit medaillon van varkensrib wordt gebakken met tijm en kastanje honing en geserveerd met gekarameliseerde rode uien , gebakken wangspek en balsamico van wijnmost Sangiovese ….

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter