Menu del mese di Marzo

logo_VR - Copy

Antipastini:

Tagliere di salumi della settimana                                                         € 13,-

Een proeverij van een selectie vleeswaren uit de laars geserveerd met een bijpassende garnering van de oste.

Crostone di pane di Altamura con fuso di pecorino al tartufo, funghi ripassati e tartufona                                                                                            € 15,-

Een “Crostone” van brood uit Altamura geserveerd met gesmolten truffel pecorino , gebakken bospaddenstoelen en truffel saus tartufona.

Coccetto di patate al sugo con alicette di Cetara e gratinato in crosta di scamorza affumicata                                                                              € 12,-

Een taartje uit de oven gemaakt van aardappelen met een smaakvolle saus van ansjovis uit cetara ,  gegratineerd met scamorza een gerookte buffelmelk kaas.

Carpaccio di lonzino con porcini , funghi ripassati e balsamico stravecchio                                                                                                                    € 15,-

Carpaccio van lonzino vlees geserveerd met Porcini paddenstoelen en balsamico 25 jaar gerijpt

 

Secondi:

Polenta Bianca 8 file con sugo di porro ripassato, porcini e gratinata con Fontina                                                                                                € 19,-

Polenta van witte mais meel uit Piemonte, wordt geserveerd met een saus van biologische tomaten, gebakken prei en Porcini paddestoelen. Gegratineerd met Fontina kaas.

 

Risotto con zucca mantecata al pecorino di fossa sotto vinaccia              € 16,-

Risotto met pompoen wordt deze “mantecato” met pecorino kaas ingelegd in rode wijn

Orecchiette Benedetto Cavalieri con ragout di asparagi e guanciale profumati alla salvia                                                                                               € 16,-

De beste pasta ter wereld van Benedetto Cavalieri, wordt geserveerd met een groene asperges, gebakken wangspek en geparfumeerd met salie

Lenticchie di Castelluccio di Norcia al sugo con salsicce di Norcia sale e pepe                                                                                                                   € 19,-

Een slow food smaak ervaring dit gerecht wordt bereid met de linzen uit Castelluccio di Norcia, langzaam gegaard in een biologische tomaten saus en geserveerd met worstje uit Norcia

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter