Menu del mese di Giugno

Antipasti

Tagliere di salumi dell’Oste.. una degustazione dell’Italia del maiale secondo l’Accademia della Cucina Italiana, con contorno di schiacciatina e carciofi                                                                                                                 € 15,-

Plankje met een selectie van vleeswaren geselecteerd door de Italiaanse kookacademie geserveerd met verse artisjok en krokant brood.

Coccore                                                                                           € 16,-

Zacht gebakken eitjes geserveerd met verse zwarte zomertruffel uit Norcia en een bruschetta van brood uit Altamura. Genieten is een kunst!

Vitello tonato                                                                                 € 14,-

Langzaam gegaarde kalfsmuis met huisgemaakte tonijnmayonaise en kapper-appeltjes

Crostone di pane di Altamura con fuso di scamorza, peperonata en acciughe di Cetara                                                                                          €13,-

Een bruschetta geserveerd met gesmolten buffelmelkkaas, ovengebakken paprika en ansjovis uit Cetara

 

Secondi

Bucatino di Benedetto Cavalieri con salmone affumatico e fave        € 16,-

Bucatino gemaakt door de meester Benedetto Cavalieri geserveerd met gerookte zalmsnippers en dubbel gedopte tuinbonen

Rib-eye di manzo con zucchine grigliate e salsa al rosmarino            € 25,-

Rib-eye van rund geserveerd met geroosterde courgette en rozemarijnjus

Gnocchi di patate con Romanesco e ricotta salata                              € 16,-

Gnocchi geserveerd met Romanesco bloemkool en geschaafde ricotta salata

Risotto di riso Venere con tomino fuso e tartufo nero Estivo              € 24,-

Een risotto gemaakt van bijzondere zwarte rijst geserveerd met gesmolten tomino-kaas en verse zwarte zomertruffel. Tanto, tanto lekker!

 

 

Dolcezze:

Pannacotta con ciliege e sciroppo di vino visciola                           € 7,50

Pannacotta met kersen geserveerd met een siroop van kersen en vino visciole

Baba al limoncello                                                                         € 7,50

Baba au limoncello

Crescionda alla Umbra con crema al moscato                                   € 7,50

Crescionda traditioneel uit umbrië, gemaakt met amaretti koekjes en cacao en geserveerd met een crème van moscato wijn

Degustazione di dolci dell’Osteria                                                     € 12,50

Proeverij van zoetigheden uit de laars

Degustazione di formaggi dell’Osteria                                                €12,50

Proeverij van 5 soorten kaas geserveerd met krokant brood en bijpassende confituren

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter