Menu del mese di giugno

Antipasti

Tagliere di salumi dell’ oste con schiacciatina                   13,-

Een proeverij van een selectie vleeswaren uit de gehele laars, geserveerd met krokant gebakken brood met tijm en zeezout uit Sicilië 

Crostone con insalata di Bra Tenero, olive Taggiasche e crudaiola di peperoni dolci                                                  € 13,-

Een bruschetta geserveerd met een salade van tomaatjes, Bra kaas, Taggiasche olijven en zoete paprika’s …. Een smaakontdekking

Insalata di farro perlato di Colfiorito con tartufona di Tartufo estivo di Norcia e zucchine ripiene di crema al pecorino   14,-

Salade van spelt uit Colfiorito met truffelcrème van zomerse zwarte truffels, geserveerd met courgette gevuld met schapenkaas

Carpaccio di lonzino Marinato al balsamico con insalata di sedano e funghi di muschio                                                 13,-

Een carpaccio van in grotten gedroogde ham uit Norcia, geserveerd met een salade van selderij en gemarineerde anijschampignons

 

Secondi

Melanzane e peperoni ripieni con salsiccia e pecorino Fiore Sardo                                                                                             18,-

 Aubergine en paprika gevuld met verse worstjes uit Italië, pecorino Fiorsardo van een boer uit Sardinië, geserveerd met biologische San Marzano. Een avventura nei gusti!

Tagliatelle al farro biologico Benedetto Cavalieri con ragout di asparagi e straccetti di guanciale e coppa                           16,-

De beste pasta ter wereld gemaakt van biologische spelt, geserveerd met een ragout van groene asperges , ham en coppa uit Norcia. Genieten is een kunst!

Orecchiette Benedetto Cavalieri con cozze e bottarga al profumati di mare e terra                                                    18,-

 Een must: deze pasta gemaakt door Benedetto Cavalieri wordt geserveerd met een saus van gebakken mosselen en kuit van harder. De oste heeft deze persoonlijk meegenomen!

Risotto di riso venere con Porcini, tartufo scorzone e robiola                                                                                                    20,-

Een begrip onder de risotto: zwarte rijst “venere” geserveerd met gebakken porcini paddenstoelen, zwarte truffel uit Norcia en gesmolten robiola kaas.

  • Print
  • Facebook
  • Twitter