menu del mese di febraio

Antipasti:

 

Portobello ripieno di salsiccia di Norcia, pecorino su letto di spinaci repassati alla Romana e vellutata di pomodori San Marzano                               € 12,-

Portobello champignon gevuld met gehakt van verse worstjes uit Norcia, geserveerd met op Romeinse wijze gebakken spinazie en een crème van biologische San Marzano-tomaten.

Tagliere di salumi con farinata                                                       € 13,-

De vleeswarenproeverij van de Osteria is een selectie ambachtelijke vleeswaren uit

de laars. Deze wordt geserveerd met een focaccia van kikkererwtenmeel en rozemarijn.

Carpaccio di zucchine con porcini testa nera crescione e scaglie di pecorino di Norcia                                                                                           € 13,-

Carpaccio van courgette met gemarineerd eekhoorntjesbrood, winterpostelein en geschaafde schapenkaas uit Umbrië.

Crostone di pane di Altamura con guanciale ripassato, salvia e cipolle caramellate al Vino Lacrima                                                                             € 13,-

Een bruschetta van brood uit Altamura geserveerd met gebakken wangspek, salie, rode uien en rode wijn van de druif Lacrima.

 

Secondi:

 

Risotto alla zucca con pecorino di fossa stagionato sotto vinacce               € 16,-

Risotto met gebakken pompoen en geschaafde pecorino kaas “di fossa” gerijpt onder druiven, in een kelder.

Pennucce di Benedetto Cavalieri con cozze e melanzane                          € 16,-

De pennucce-pasta van Benedetto Cavalieri wordt geserveerd met gebakken mosselen en aubergines.

Stufato di stinco di maiale alla burina con verdure lesse                         € 22,-

Gestoofde varkensschenkel wordt geserveerd met gekookte groenten gearomatiseerd met tijm.

Porchetta al forno con cavolo ripassato e tortino di patate alla pugliese € 22,-

Speenvarkentje uit de steenoven geserveerd met gebakken kool en een taartje uit de oven van aardappelen, tomaat en aubergines

  • Print
  • Facebook
  • Twitter