Menu del mese di febbraio

“umbria e Norcia da assaggiare”….. Avventura  di gusti norcini in Osteria

Antipastini:

Tagliere di salumi della settimana con guarnizione di cipolline caramellate e grigliate                                                                                                    13,-

Een proeverij van vleeswaren geserveerd met een garnering van gegrilde en gegratineerde uien

Insalata di farro con carciofi grigliati e gamberetti ripassati al timo e limone 15,-

Salade van spelt ( de enige echte) geserveerd met een garnering van gekonfijte “collina” tomaatjes, gegrilde artisjokken en garnaaltjes gearomatiseerd met tijm en citroen

Crostone con fuso di bra e guarnizione di cavolo cappuccio ripassato alla salvia                                                                                                                   14,-

Crostone … een  bruschetta gemaakt van het beroemde brood uit Altamura en geserveerd met gesmolten bra kaas, in witte wijn gebakken spitskool en salie

Peperone ripieno di mollica di pane di Altamura salsiccia e pecorino di Norcia , profumato al finocchietto e servito con guarnizione di melanzane ripassate                                                                                                                           15, –

Een paprika gevuld met verse worstjes uit Norcia, pecorino kaas en venkelzaadjes geserveerd met gebakken aubergines

 

Caldi del giorno

Pennucce di farro Bio Benedetto Cavalieri con sugo alla matriciana e pecorino di fossa                                                                                                        16,-

De beste pasta ter wereld gemaakt van Biologische spelt wordt geserveerd met  een saus “alla amatriciana”, bereid met gebakken wangspek uit Norcia  en geserveerd met geschaafde pecorino “di Fossa” kaas.

Risotto di riso venere venere al Calstelmagno                                             18,-

Een overheerlijke risotto van zwarte rijst Venere geserveerd met een van de beste kazen ter wereld  de Castelmagno

Polenta con sugo di porcini e pomodoro biologico Sanmarzano gratinata in crosta di zucchine e pecorino                                                                               19,-

De beroemde polenta gemaakt op de manier van de Oste, gemaakt met een saus van porcini paddenstoelen en biologische tomaat en wordt uit de oven geserveerd met een krokante korst van pecorino kaas en courgette

Fagioli cannellini biologici ripassati al pomodoro fresco e servito con salsiccia fresca “magretta di Norcia” e crostone all’aglione                                      18,-

Gebakken biologische cannellini bonen met tomaat en worstjes uit Norcia geserveerd met een crostone met gebakken wangspek en knoflook

  • Print
  • Facebook
  • Twitter