Menu del mese di Dicembre

Antipasti:

Crostone di pane di Altamuro con pecorino al tartufo fuso e funghi ripassati.                                                                                              € 15,-

Een bruschetta geserveerd met gesmolten truffelpecorino en een garnering van bospaddenstoelen.  Proef de herfst!

Bagna cauda                                                                                        € 15,-

Een dip gemaakt van anjovis, boter en knoflook geserveerd met gebakken, gekookte en rauwe groenten om in te dippen. Een typisch piemonteise ervaring!

Tagliere di salumi della settimana con schiacciatina e carciofi grigliati      € 13,-

Een van ambachtelijk gemaakte vleeswaren uit de laars wordt geserveerd met krokant brood en gegrilde artisjokkenharten uit Morelli.

Zuppa di fagioli Corona e porcini con sugo di Sanmarzano e crostone al guanciale                                                                                             € 13,-

Een soep gemaakt van Corona bonen, eekhoorntjesbrood en Sanmarzano tomaten geserveerd met een bruschetta waarop gebakken wangspek.

 

Secondi:

Pennucce di Benedetto Cavalieri con sugo alla Norcina di salsiccia e porcini                                                                                                                     € 16,-

De beste pasta ter wereld van Benedetto Cavalieri wordt geserveerd met een saus van gebakken worstjes uit Norcia en eekhoorntjesbrood paddenstoelen.

Risotto di riso Venere con tomino fuso e tartufo.                                       € 24,-

Een risotto gemaakt van een bijzondere zwarte rijst van Sicilië geserveerd met gesmolten tomino en verse zwarte truffel.

Polenta con cinghiale alla Polinese, gloria a Fabrizio                               € 24,-

Polenta geserveerd met gestoofd wildzwijnvlees op de wijze van Polino.

Lenticchie di Castelluccio con salsiccia al sugo                                         € 19,-

De wereldberoemde linzen uit Castelluccio geserveerd met gebakken varkensworstjes uit Norcia. Genieten is een kunst!

 

Dolcezze dell giorno:

Degustazione di cioccolato , crème e frutte sciroppate                            € 15,-

Een unieke proeverij van DE chocolade van DE meester Guido Gobino in combinatie met huisgemaakte crème van moscato wijn , ingelegd fruit en andere zoete verrassingen uit eigen keuken.

Degustazione di formaggi                                                                   € 12,-

Een selectie van kazen uit de laars geserveerd met huisgemaakte gelatine van moscato wijn , balsamico en compote van vruchten.

  • Print
  • Facebook
  • Twitter