Menu del mese di Dicembre
Antipasti:
Crostone di pane di Altamuro con pecorino al tartufo fuso e funghi ripassati. € 15,-
Een bruschetta geserveerd met gesmolten truffelpecorino en een garnering van bospaddenstoelen. Proef de herfst!
Bagna cauda € 15,-
Een dip gemaakt van anjovis, boter en knoflook geserveerd met gebakken, gekookte en rauwe groenten om in te dippen. Een typisch piemonteise ervaring!
Tagliere di salumi della settimana con schiacciatina e carciofi grigliati € 13,-
Een van ambachtelijk gemaakte vleeswaren uit de laars wordt geserveerd met krokant brood en gegrilde artisjokkenharten uit Morelli.
Zuppa di fagioli Corona e porcini con sugo di Sanmarzano e crostone al guanciale € 13,-
Een soep gemaakt van Corona bonen, eekhoorntjesbrood en Sanmarzano tomaten geserveerd met een bruschetta waarop gebakken wangspek.
Secondi:
Pennucce di Benedetto Cavalieri con sugo alla Norcina di salsiccia e porcini € 16,-
De beste pasta ter wereld van Benedetto Cavalieri wordt geserveerd met een saus van gebakken worstjes uit Norcia en eekhoorntjesbrood paddenstoelen.
Risotto di riso Venere con tomino fuso e tartufo. € 24,-
Een risotto gemaakt van een bijzondere zwarte rijst van Sicilië geserveerd met gesmolten tomino en verse zwarte truffel.
Polenta con cinghiale alla Polinese, gloria a Fabrizio € 24,-
Polenta geserveerd met gestoofd wildzwijnvlees op de wijze van Polino.
Lenticchie di Castelluccio con salsiccia al sugo € 19,-
De wereldberoemde linzen uit Castelluccio geserveerd met gebakken varkensworstjes uit Norcia. Genieten is een kunst!
Dolcezze dell giorno:
Degustazione di cioccolato , crème e frutte sciroppate € 15,-
Een unieke proeverij van DE chocolade van DE meester Guido Gobino in combinatie met huisgemaakte crème van moscato wijn , ingelegd fruit en andere zoete verrassingen uit eigen keuken.
Degustazione di formaggi € 12,-
Een selectie van kazen uit de laars geserveerd met huisgemaakte gelatine van moscato wijn , balsamico en compote van vruchten.