Menu del mese di decembre

Fatte der bene e mangia in Osteria……

Antipastinni e capricci freddi

Coccorè                                                                                                                             €18,-

Zacht gebakken eitjes geserveerd met verse zwarte truffel en een bruschetta. Genieten is een kunst!

Tagliere di salumi della settimana                                                       €13,-

Een plankje met een selectie van vleeswaren geselecteerd door de Oste.

Crostone con fuso di pecorino al tartufo e guarnizione di funghi di bosco ripassati                                                                                                         €16,-

Een bruschetta gemaakt van brood uit Altamura geserveerd met gesmolten truffel pecorino en bospaddestoelen.

Zuppa di fagioli borlotti, sanmarzano biologici e porcini ripassati          €15,-

Een soep van biologische borlotti bonen uit Toscane, wordt geserveerd met porcini paddenstoelen, liefde en aandacht voor traditionele regionale Italiaanse keuken.

 

Caldi del giorno

Risotto nero venere con porcini e tartufo nero di Norcia                        €22,-

Een risotto gemaakt van bijzondere zwarte rijst geserveerd met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel uit Norcia.

Porchetta con verdure ripassate e cipolle ripiene caramellate                  €19,-

Speenvarkentje gegaard in de steenoven geserveerd met groenten en een gekarameliseerde ui.

Orecchiette alla Barese con broccoli ripassati e alicette di cetara e scaglie di pecorino stravecchio                                                                           €16,-

Een traditioneel recept uit Bari, orecchiette pasta geserveerd met gebakken broccoli, knoflook, anjovis  en een lang gerijpte pecorino.

Polenta taragna ripiena di ragout di zucchine, verza ripassata e gratinata al tomino peperoncino.                                                                           €18,-

Polenta gevuld met een ragout van courgette gebakken kool en gegratineerd met tomino kaas met peper. Buonissimo!

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter