Menu del mese di Aprile

Antipasti:

Crostone con crema di carciofi  Morelli grigliati , e contorno di insalata di staccetti di prosciutto e guanciale , spinacina e asparagi ripassati.         € 16,-

Proef Toscane …. Een salade van gebakken groene asperges en julienne van Toscaanse ham en wangspek geserveerd met een bruschetta met extravergine olijfolie en een crème van geroosterde artisjokken …. Puur genieten

Parmigiana di melanzane con passata di pomodori bio san Marzano e gratinata in crosta di pecorino stravecchio                                                             € 13,-

Een overheerlijk taartje uit de oven van aubergines en biologische san Marzano tomaten wordt deze gegratineerd met lang gerijpt pecorino kaas.

Crostone di pane di Altamura con fuso di pecorino diavoletta, e guarnizione di verdere di stagione ripassate.                                                             € 13,-

Een bruschetta van brood uit Altamura, geserveerd uit de oven met gesmolten pecorino kaas met peper, rauwe wilde spinazie en een garnering van geroosterde paprika op de manier van de Osteria.

Tagliere di salumi della settimana con insalatina di farro e lenticchie di Castelluccio                                                                                       € 13,-

Een proeverij van een selectie vleeswaren wordt geserveerd met een salade van linzen uit Castelluccio di Norcia en spelt.

 

 

Secondi

Costerelle di agnello alla scottadito con guarnizione di patate al cartoccio, caponata di melanzane, sedano, carote e cipolle caramellate al Vino      € 24,-

Gebakken lamskoteletjes geserveerd met gepofte aardappelen , caponata van aubergines, selderij en wortels en gekarameliseerde uien in rode wijn… Buonissimo

Risi e bisi cosi come mamma li fa                                                      € 16,-

Een typische risotto uit de slowfood keuken traditie, gemaakt met doperwtjes, pancetta en wang spek , geschaafde pecorino kaas… Zeer smaakvol

Schiaffoni Benedetto Cavalieri con ragout di melanzane en salsiccia fresca sale e Pepe                                                                                                 € 16,-

De beste pasta ter wereld van Benedetto Cavalieri, wordt geserveerd met een ragout saus van worstjes uit Umbrië, gebakken aubergines en biologisch san Marzano tomaten saus…. Proeft Italië

Fregola sarda alla pescatora con gamberi , seppie e cozze in sugo di pomodoro bio

San Marzano                                                                                                          € 20,-

Een warme zeevruchten schotel op Sardijnse wijze geserveerd met gamba’s , mosselen , inktvis, liefde en smaak voor traditionele Italiaanse regionale keuken …. Proef Italië

  • Print
  • Facebook
  • Twitter