Menu del mese di aprile

Sapori di primavera

Se l’oste ar vino c’ha messo l’acqua nu je dimo e nu je famo!

 

Antipastini e capricci freddi

Tagliere di salumi con schiacciatina e cipolle caramellata                                    al moscato di pantelleria                                                                       13,-

Een selectie vleeswaren, door de oste speciaal uitgezocht voor en geserveerd met in moscato gekarameliseerde uien

Burrata di bufala BIO con crudité di verdure di stagione e insalato di farro biologico di colfiorito                                                                            13,-

Een bijzondere en romige kaas gemaakt van biologische buffelmelk , geserveerd met een selectie van seizoensgroente en een salade van biologische spelt uit Colfiorito

Bagna Couda alla Piemontese                                                                16,-

Een heerlijk gerecht uit de Piemontese regionale keuken. Dit is een proeverij van op verschillende wijzen bereiden groente geserveerd met een dipje van ansjovis en knoflook.

Insalata di farro biologico con carciofi grigliati toscani en peperonata.       €15,-

Een salade gemaakt van biologische spelt geserveerd met gegrilde artisjokken harten en in de oven gebakken puntpaprika

 

Caldi del giorno

Tagliatelle al farro con ragout di asparagi Verdi, guanciale ripassati e profumati alla salvia                                                                                             €16,-

De beste pasta ter wereld gemaakt door Benedetto Cavalieri geserveerd met gebakken wangspek, groene asperges en geparfumeerd met salie … een nieuwe smaak avontuur

Salsicce di Norcia con lenticchie di Castelluccio e guarnizione di verdure cotte ripassate al Sagrantino                                                                          18,-

De wereld beroemde linzen uit Castelluccio, geserveerd met heerlijke verse worstjes uit Norcia en een garnering van groenten gebakken met Sagrantino wijn

Risotto al riso venere con fuso di Castelmagno                                         €18,-

Een risotto van zwarte rijst geserveerd met gesmolten Castelmagno kaas. Tanto Lekker!

Polenta con porcini, porro ripassato e Bra fuso                                       €18,-

Polenta geserveerd met porcini paddestoelen, gebakken prei en gesmolten bra kaas.

 

Dolcezze dell’oste

Tagliere di formaggi della settimana con miele e sorprese dell’oste           12,-

Een plankje met een selectie van kazen van de week, geserveerd met honing en een verrassing van de oste

Dolci del giorno                                                                                  12,-

Geen uitleg ! Geniet can deze zoete proeverij tanto lekker!!

  • Print
  • Facebook
  • Twitter