Menu del mese di Agosto

Capricci e sfiziosita’culiarie dell’oste

 

Burrata con contorno di verdure grigliate alla maniera dell’osteria  € 12,-

Burrata gemaakt van buffelmelk en geserveerd met gegrilde groenten op de manier van de Osteria

Acciughe marinate all’aceto su carpaccio di zucchine grigliate e insalata di radicchio rosso di verona e scarola € 12,-

Anjovis gemarineerd in azijn en geserveerd op een carpaccio van gegrilde courgette met een salade van radicchio en little gem sla

Tortino di melanzane, pomodoro San Marzano e pecorino Ragusano con contorno di crostini in caponata en olive schiacciate… € 12,-

Taartje gemaakt van aubergine, san marzano tomaten en Ragusano kaas geserveerd met een bruschetta waarop ‘caponata’en olijven.

Tagliere di salumi dell’osteria con quarnizione di insalatina di pomodorini, farro en lenticchie di Castelluccio € 15,-

De beroemde proeverij van vleeswaren uit Italië op de manier van de Osteria. Dit gerecht serveren wij met een salade van spelt en linzen gezamenlijk met krokant brood.

 

Capricci Caldi dell’oste

 

Peperone ripieno di salsiccia di Norcia al finocchietto e pecorino con guarnizione di verdure… cipolla al sagrantino, gratin di patate e zucchina ripiena… € 18,-

Een paprika gevuld met worstjes uit Norcia gearomatiseerd met venkelzaadjes en pecorino wordt geserveerd met een garnituur van in Sagrantino wijn gebakken rode uien, krokante aardappel en gevulde courgette.

Tagliatelle al farro di Benedetto Cavalieri con ragout di coppa e cavolo cappuccio ripassato € 14,-

Tagliatelle van spelt gemaakt door de meester Benedetto Cavalieri geserveerd met coppa ham en gebakken spitskool.

Risotto al tartufo nero estivo di Norcia con porcini…. € 22,-

Een risotto gemaakt van een bijzondere zwarte rijst van Sicilië, gesrveerd met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en verse zwarte truffel uit Norcia. Genieten is een kunst!!

Schiaffoni alla putanesca… alla maniera dell’Oste €14,-

Een echte klassieker. De schiaffoni pasta gemaakt door Benedetto Cavalieri wordt geserveerd met een saus van tomaat, anjovis, rode uien en taggiascha olijven.

 

 

  • Print
  • Facebook
  • Twitter