Menu del mese di agosto


logo_VR - Copy

ANTIPASTINI:

Tagliere di salumi della settimana  € 13,-

Een proeverij van een selectie vleeswaren uit de laars geserveerd met een bijpassende garnering van de oste

Bagna Cauda alla Niccese €15,-

De echte Bagna Cauda op de manier van Nizza.. Een dip gemaakt van ansjovis en knoflook geserveerd met groenten bereid op de manier van de Oste

Coccorè €16,-

Zacht gebakken eitjes geserveerd met verse zwarte truffel en een bruschetta. Genieten is een kunst!

Burrata con peperonata e porri gratinati €13,-

Een overheerlijke biologische romige buffel melkkaas geserveerd met geroosterde paprika en een garnering van groenten.

 

SECONDI:

Porchetta con zucca , peperone ripieno e cipolle caramellate €19,-

Speenvarkentje gegaard in de steenoven geserveerd met groenten en een gekarameliseerde ui.

Risotto nero venere con porcini e tomino fuso €16,-

Risotto van zwarte rijst Venere met eekhoorntjesbrood paddenstoelen en gesmolten tomino kaas… puur genieten!

Calamarata con sugo di salsiccia €16,-

Pasta gemaakt door Benedetto Cavalieri geserveerd met een saus van varkensworstjes uit Norcia.

Tagliatelle con funghi ripasati e tartufo nero € 19,-

Tagliatelle gemaakt van biologische spelt geserveerd met kastangne champignons en verse zwarte truffel uit Norcia.

  • Print
  • Facebook
  • Twitter