Menu del mese di agosto

logo_VR

Capricci di Antipasti

Coccore ovetto al tartufo nero di Norcia                                                 €18,-

Heel zacht gebakken eitjes geserveerd met verse zwarte truffel uit Norcia. La vita é bella!

Insalatina di legumi alla contadina con crostone di pane di Altamura e pomodorini semi dry                                                                             €13,-

Boerensalade van groenten geserveerd met een huisgemaakte crostini van brood uit Altamura en zongedroogde tomaatjes en pecorino

Tagliere di salumi con crostini di pane Carasau                                      €13,-

Plankje met assortiment van vleeswaren met huisgemaakte crostini van brood uit Sardinië

Crostone con scamorza, alici e peperoni grigliati                                     €13,-

Een bruschetta geserveerd met gesmolten scamorza kaas, anjovis en geroosterde paprika  

Secondi della settimana

Pasta con porcini e funghi di bosco ripassati con tartufona                     €18,-

Pasta van Benedetto Cavalieri geserveerd met gebakken eekhoorntjesbrood, bospaddestoelen en zomer truffel uit Norcia

Risotto di riso venere con tomino fuso                                                    €16,-

Een risotto gemaakt van bijzonder zwarte rijst geserveerd met gesmolten tomino kaas.

Carpaccio di bresaola con funghi e tartufo nero estivo.                           €18,-

Een carpaccio gemaakt van bresaola geserveerd met een salade van bospaddestoelen en zwarte zomer truffel uit Norcia

Peperoni e funghi ripiene gratinati alla maniera dell’ oste                      €18,-

Paprika’s en Portobello gegratineerd met een vulling van worstjes uit Norcia en geserveerd met een Crostone van brood uit Altamura en een salade zoete cherry tomaten 

Dolcezze dell’oste

Dolcezze del giorno                                                                               €12,-

Verassing van de dag, vraag aan de oste welke lekkernijen vandaag worden geserveerd

Tagliere di formaggi                                                                             12,-

Een selectie van de allerbeste kazen uit Italie, geserveerd met dips en brood

  • Print
  • Facebook
  • Twitter