ATTENZIONE ATTENZIONE!! …. “Una storia particolare”… om jullie te vertellen dat

LA VITA E’BELLA

Beste Italie liefhebber en vriend van de Osteria,
Zoals vele van jullie over mij weten, en ook omdat jullie mij in mijn prive’ sfeer kennen, vind ik erg van belang om elke jaar inzet en energie te besteden voor het goede doel. Een manier om iets te kunnen betekenen voor mensen die het moeilijker hebben of net niet zo gelukkig kunnen zijn zoals wij zijn of voelen…

ik wil jullie ook iets vertellen over Stichting JUUL

Op 18 juli 2008 werd Stichting Juul opgericht en notarieel vastgelegd bij notariskantoor Verhees Van der Plas Notarissen door de ouders van Juliëtte, Ada en Otto Bakkenes. Juliëtte overleed op 28 juni 2007 op achtjarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De Stichting Juul werd opgericht om Juliëtte’s levensmotto “Kinderkanker? No Way” voort te zetten middels het inzamelen van geld voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam ter ondersteuning en ten behoeve van het onderzoek en de behandelingen van en naar kinderkanker. Tevens wil de stichting als de financiële middelen het toelaten, kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Katwijk en aan kanker lijden een plezierige dag bezorgen.
De Stichting Juul bestaat uit een groep vrijwilligers die in het kader van de doelstelling activiteiten bedenken en uitvoeren die helpen bij inzamelen van geld. Daarbij kan de stichting inmiddels rekenen op een brede steun uit de Katwijkse samenleving. Dit blijkt onder andere uit de stroom van giften van particulieren, bedrijven en scholen.
Zie ook www.stichtingjuul.nl

Omdat ik denkt dat een morele verplichting is van iedereen, om toch voor deze maatschappij te zorgen dat wij met zijn alle kunnen genieten van wat het leven mooi kan zijn wil ik jouw uitnodigen voor deze (voor mij) zeer ambitieuze initiatief
Mede deze bericht wil ik jouw aandacht vragen over een zeer belangrijke initiatief die ik met mijn team wil gaan ondernemen! Een mededeling dat deze keer niet uit mijn smaakpapillen of smaak reizen komt maar uit mijn hart …. daarom wil ik vragen om extra aandacht te besteden aan het lezen van deze uitnodiging.

Ik heb deze keer ook niemand gevraagd om voor mij deze tekst te corrigeren in goed NL taal…
Ik…. jouw Oste, vriend en story teller over Italie wil jou hartelijk uitnodigen voor een unieke belevenis.
Op zaterdag 24 november a.s. organiseert Stichting Juul in nauwe samenwerking met Victor Russo’s Osteria en Limes Praktijkonderwijs een wijn/spijsavond ten bate van de bestrijding van kinderkanker. Op deze speciale avond kunt u kennis maken met de authentieke en bijzondere wijnen en spijzen afkomstig uit elke windstreek van Italië. Deze benefietavond bestaat uit een heel aantrekkelijk en bijzonder programma:

· Wijnproeverij: Gerenommeerde Italiaanse wijnhuizen zullen hun wijnen in een proeverij aanbieden
· Masterclasses & Kookworkshop: u kunt deelnemen aan een masterclass wijnproeven en/of een kookworkshop door Victor Russo.
· Osteria: Er wordt ook een Osteria ingericht, waar u gedurende de hele avond kunt neer strijken om even in alle rust te genieten van heerlijke gerechtjes en niet te vergeten van een heel goed glas wijn.

De avond zal muzikaal omlijst worden met sfeervolle muziek.

Inschrijving
Ik hoop uw belangstelling gewekt te hebben. De kosten voor de entree bedragen EUR 15,- p.p. (belangrijk deel van de opbrengst voor Stichting Juul).

In ruil voor dit bedrag ontvangt u een muntkaart, waarmee u tijdens de avond een hapje en drankje (meer mag natuurlijk ook) in de Osteria kunt bestellen.

Er worden tijdens de avond apart kaarten verkocht om aan de masterclasses en/of workshop deel te kunnen nemen.
En uiteraard kunt u ook heel veel heerlijke wijnen kopen tegen een seer aantrekkelijke prijs waarvan een grootdeel van de opbrengst is voor stichting Juul!

Schrijf je in via: http://www.stichtingjuul.nl/wijnavond

Bedankt voor de belangstelling !

  • Print
  • Facebook
  • Twitter