Menu del mese di febbraio

Antipastini e capricci freddi

Crostone con guanciale ripassato e salvia                                             €12,-

Een heerlijke crostone van brood uit Altamura wordt geserveerd gebakken wangspek en salie.

Tagliere di salumi della settimana                                                       13,-

Plankje met een selectie van diverse vleeswaren geselecteerd door de Oste.

Antipasto misto dell’oste                                                                     15,- 

Een proeverij van verschillende anti pasti met liefde klaargemaakt door de oste.

Carpaccio di zucchine grigliate con balsamico,                                                   pecorino di fossa e schiacciatina                                                        €12,-

Een carpaccio gemaakt van courgette geserveerd met een dressing van echte balsamico, pecorino di fossa en een krokant huisgemaakt brood schiacciatina

 

Caldi del giorno

Pici Toscani biologici con  tartufona e porcini                                     16,-

Pici pasta geserveerd met truffelsaus en gebakken eekhoorntjesbrood,  mooie aardse smaken komen samen in een nieuw smaak avontuur

Polenta gratinata con porcini ,bra e  guanciale                                   16,-

Gegratineerde polenta met eekhoorntjesbrood, bra kaas en wangspeck “di cantina in tufstenen kelders gerijpt … buon appetito

Bucatino alla amatriciana                                                                 14,-

Bucatini pasta geserveerd met een pikante tomatensaus van gebakken huisgemaakte en gerookte pancetta , ui , peper en liefde!

Carne del giorno                                                                               €18,-

Vlees gerecht van de dag gebaseerd op het dagverse aanbod uit Italië geserveerd met bijpassende garnituren. Buonissimo!

 

Dolcezze dell’oste

Le dolcezze dell’oste                                                                           12,-

Een proeverij van het allerlekkerste dat de oste voor jou heeft geselecteerd deze week! Genieten is een kunst wij helpen u graag!

Formaggi della settimana                                                                   12,-

Een selectie van de allerbeste kazen uit Italie geserveerd met bijbehorende dips en brood!

  • Print
  • Facebook
  • Twitter