Menu del mese di aprile

Antipasti

Tagliere di salumi dell’ Osteria €15,-

Een proeverij van vleeswaren uit de laars serveren wij in combinatie met een salade van biologische spelt uit Umbrië.

Bagna Cauda alla Albese €15,-

Een traditioneel Slowfood gerecht uit Piëmonte. Een dipje op basis van knoflook en anjovis wordt geserveerd met rauwkost en verschillende bereide groenten. Een waar avventura nei gusti

Carpaccio di zucchine alla crudaiola con funghi ripassati e porcini €15,-

Een vegetarische carpaccio van rauwe courgette gemarineerd met balsamico en geserveerd met een salade van bospaddenstoelen en geschaafde pecorino kaas uit Norcia.

Insalata di spinacina, pomodori collina confit , acciughe marinate al verde e schiacciatina al timo serpello €15,-

Een salade van wilde spinazie geserveerd met een gekonfijte cherry tomaten “ Collina” en in een pesto van peterselie gemarineerde anjovis geserveerd met plat krokant brood ‘’ pane carasau’’ gebakken met tijm en zeezout.

 

Secondi

Tagliatelle al farro Benedetto Cavalieri con crema di piselli, salsiccia e pancetta €16,-

Tagliatelle gemaakt van spelt door Benedetto Cavalieri geserveerd met een creme van doperwten, pancetta en verse worstjes uit Italie… genieten!

Risotto con pere Madernassa , scaglie di pecorino di fossa sotto vinaccia €18,-

Een risotto zoals het hoort, gemaakt van de riso baldo van Crespi, met peren madernassa  en gebonden met de schapen kaas di fossa ( onder de grond gerijp ) in druiven most….

Trio degustazione di agnello alla maniera dell’Osteria €28,-

Een proeverij van lamsvlees geserveerd met een ratatouille op siciliaanse wijze. Genieten is een kunst!

Gamberoni all’ alloro  con intingolo di melanzane e ceci neri dell’ Etna €26,-

Gamba’s uit de kasserol, gebakken laurier en geserveerd in een saus van zwarte kikkererwten uit Sicilië  …. Proef de lente… droom alvast de zomer e Buon Appetito!

 

Dolci

Zuppa inglese dell’Osteria con ciliege sciroppate €8,-

Een soort tiramisu gemaakt van zoet brood en ingelegde kersen uit Puglia.

Crostata con confettura di pesche di Leonforte e albicocche ripieni al gelso e amaretti €10,-

Kruimeldeegtaart met een confituur van perzikken uit Leonforte geserveerd met gevulde abrikozen.

Crescionda con crema al Moscato e pere €8,-

Een soort Italiaanse brownie geserveerd met crème van muskaatwijn en peren.

Degustazione di dolci €12,50

Proeverij van verschillende zoete lekkernijen.

Degustazione di formaggi €12,50

Proeverij van verschillende Italiaanse kazen.

  • Print
  • Facebook
  • Twitter