Nu binnen: Verse Porchetta al Forno, Burrata en Pane di Altamura!

Vandaag hebben wij weer prachtige verse produkten uit Italië ontvangen, altijd weer een moment waarop ons culinaire hart sneller gaat kloppen! Uiteraard kunnen wij niet wachten om deze lekkernijen met U te mogen delen. Kom daarom snel eten in Victor Russo’s Osteria om de porchetta te proeven; een heerlijk mals speenvarkentje dat anderhalve dag lang is gebakken in een houtoven, gevuld met lever en verse kruiden…buonissimo!

Of wat dacht U van het geweldige Pane di Altamura? Dit is een prachtig brood uit het Altamura-gebied in Puglia, gemaakt van harde tarwe en regionaal water van zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets is dit een brood beschermd met de DOP-status. Te proeven in de Osteria maar ook verkrijgbaar in onze winkel in de Vrouwensteeg 16 te Leiden.

Bij het horen van de naam Burrata loopt bij iedere liefhebber van Italiaanse kaas het water direct in de mond. Victor kan dan ook niet wachten om met deze kaas, gemaakt in Puglia van Mozzarella en room, direct aan de slag te gaan in de Osteria. Werkelijk, Burrata met in de oven gebakken biologische paprika met wat extravergine olijfolie en verse tijm en rozemarijn… een smaakbeleving die U in al zijn eenvoud versteld zal doen staan. Indien U deze zeldzame kaas liever thuis wilt proeven kan dat natuurlijk ook; U hoeft daarvoor alleen maar langs te komen in de winkel.

A dopo!

  • Print
  • Facebook
  • Twitter